Zařízení & příslušenství
Shakshuka
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
-
caraway seeds2 tsp
-
¾ tsp ground cumincumin seeds2 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
garlic cloves3
-
long red chilli halved, deseeded if desired, to taste½ - 1
-
onions quartered150 g
-
olive oil40 g
-
tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)800 g
-
tomato purée30 g
-
honey20 g
-
cider vinegarred wine vinegar20 g
-
fresh spinach leaves (e.g. or kale, Swiss chard), roughly torn30 g
-
fresh basil leaves roughly torn, to taste3 - 4
-
medium eggs8
-
feta cheese crumbled, to taste80 - 100 g
-
crusty bread for serving
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1279.1 mg
Protein
21.3 g
Kalorie
1692.3 kJ /
404.5 kcal
Tuk
26.8 g
Vláknina
4.6 g
Nasycený tuk
8.4 g
Sacharidy
21.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mushroom Stroganoff
30min.
Shakshuka
50min.
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min.
Baba Ganoush
1hod.
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min.
Tzatziki
20min.
Guacamole
5min.
Pizza Marinara
1hod. 35min.
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35min.
Pudla with Spinach and Paneer
1hod.
Prawn Saganaki with Feta
35min.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.