Kompatibilní verze
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 teentjes knoflook
- 20 g verse gember
- 2 el honing
-
1 ½
el rijstazijn
nebo 1 el azijn -
1
el Gochujang (Koreaans chilipasta)
nebo 1 el sambal oelek of 1 el Thaise chilipasta - 1 el misopasta
- 1 el sojasaus, naar eigen smaak
- 2 el geroosterde sesamolie
- 500 - 600 g kabeljauwfilet, met vel, vers of diepgevroren, in 4 stukken gesneden
- olie, om in te vetten
-
150
g verse champignons de Paris, in plakjes (1 cm)
nebo 150 g verse shiitake - 1000 g water
- 200 g rijst (bv. witte jasmijnrijst of basmatirijst)
- 200 g broccoli, in roosjes
- 2 el geroosterd sesamzaad, alle kleuren
- 50 g lente-ui, in plakjes (1-2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1912.3 kJ / 457.1 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 58.9 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 638.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30 min
Vegan Caesar saladedressing
Pas d’évaluation
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10 min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15 min
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Gierst met kip en curry
35 min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 godz.
Zalm met waterkerskorst
Pas d’évaluation