
Kompatibilní verze
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 teentjes knoflook
- 20 g verse gember
- 2 el honing
-
1 ½
el rijstazijn
nebo 1 el azijn -
1
el Gochujang (Koreaans chilipasta)
nebo 1 el sambal oelek of 1 el Thaise chilipasta - 1 el misopasta
- 1 el sojasaus naar eigen smaak
- 2 el geroosterde sesamolie
- 500 - 600 g kabeljauwfilet, met vel vers of diepgevroren, in 4 stukken gesneden
- olie om in te vetten
-
150
g verse champignons de Paris, in plakjes (1 cm)
nebo 150 g verse shiitake - 1000 g water
- 200 g rijst (bv. witte jasmijnrijst of basmatirijst)
- 200 g broccoli in roosjes
- 2 el geroosterd sesamzaad alle kleuren
- 50 g lente-ui in plakjes (1-2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 457.1 kcal / 1912.3 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 11.5 g
- Sacharidy
- 58.9 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 638.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Citroen-kokos bliss balletjes
Žádné hodnocení
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Žádné hodnocení
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Vegan Caesar saladedressing
Žádné hodnocení
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1hod. 30min
Scandinavische hamburger
4hod. 10min
Champignon- en chocolademuffins
1hod.
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Žádné hodnocení
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
Vegan kaas dip
40min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Žádné hodnocení