
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
800
g kabeljauwfilet in 4 stukken gesneden
nebo 800 g heilbotfilet, zonder vel, zonder graten in 4 stukken gesneden - 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 citroen enkel het sap
- 50 g verse peterseliebladeren
- 300 g uien in plakjes (1 cm)
- 40 g olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 1 el tomatenpuree
- ½ tl gemalen zwarte peper naar eigen smaak
- 2 snuifjes gemalen kaneel
- 50 g witte wijn
- 50 g zwarte olijven ontpit, gehalveerd
- 200 g bulgur medium grof (kooktijd ± 20 min.)
- 400 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 511.8 kcal / 2141.4 kJ
- Protein
- 44.5 g
- Tuk
- 13.9 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Sodík
- 1399.1 mg