Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
800
g kabeljauwfilet, in 4 stukken gesneden
nebo 800 g heilbotfilet, zonder vel, zonder graten, in 4 stukken gesneden - 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 citroen, enkel het sap
- 50 g verse peterseliebladeren
- 40 g olijfolie
- 300 g uien, in plakjes (1 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 50 g witte wijn
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 2 snuifjes gemalen kaneel
- 1 el tomatenpuree
- ½ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 50 g zwarte olijven, ontpit, gehalveerd
- 200 g bulgur, medium grof (kooktijd ± 20 min.)
- 400 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2141.4 kJ / 511.8 kcal
- Protein
- 44.5 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Tuk
- 13.9 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Sodík
- 1399.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.
Lamscurry
1 Std.
Mediterrane visschotel
1h 30min
Smoothie trio
Žádné hodnocení
Familie kip galette
1 Std. 55 Min
Spaanse risotto
40 min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Žádné hodnocení
Gierst met kip en curry
35 min
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Žádné hodnocení
Runderpastei met bier
1h 40min
Siciliaanse garnalensalade
40 min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min