Zařízení & příslušenství
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
2 porties
Suroviny
Zeebaars
-
verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)15 g
-
water250 g
-
2 tl gedroogde gistverse gist20 g
-
broodbloem en iets meer om te strooien400 g
-
zout1 tl
-
citroen in plakjes1
-
zeebaars hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g1
-
zout naar eigen smaak2 tl
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
-
water500 g
-
nieuwe aardappelen klein, ongeschild200 g
-
diepgevroren sperziebonen200 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
3852.1 mg
Protein
241.3 g
Kalorie
8361.7 kJ /
1998.5 kcal
Tuk
27.8 g
Vláknina
15.9 g
Nasycený tuk
6.4 g
Sacharidy
181.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vis
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Hollandaise saus
Žádné hodnocení
Aziatische komkommersalade
Žádné hodnocení
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Gevulde kroketten
Žádné hodnocení
Vanille-ijs sandwiches
13hod. 25min.
Iers sodabrood
Žádné hodnocení
Vijgenmosterd
25min.
Gezouten-Karamelijs
14hod.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min.
Tajine van kip met honing en pruimen
40min.
Rode bietensap
10min.
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min.