
Kompatibilní verze
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zeebaars
- 15 g verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
- 250 g water
-
20
g verse gist
nebo 2 tl gedroogde gist - 400 g broodbloem en iets meer om te strooien
- 1 tl zout
- 1 citroen in plakjes
- 1 zeebaars hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
- 2 tl zout naar eigen smaak
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
- 500 g water
- 200 g nieuwe aardappelen klein, ongeschild
- 200 g diepgevroren sperziebonen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1998.5 kcal / 8361.7 kJ
- Protein
- 241.3 g
- Tuk
- 27.8 g
- Sacharidy
- 181.7 g
- Vláknina
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Sodík
- 3852.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Kimchi mac&cheese
50min
Vegan bananen-kokoscake
Žádné hodnocení
Gestoomde aardappelkroon
50min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Žádné hodnocení
Carnaval maskers
1hod. 45min
XXL - Pompoensoep
50min
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Gebakken aardappelpuree monsters
Žádné hodnocení
Steak au Poivre
20min
Charoset
15min