Kompatibilní verze
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zeebaars
- 15 g verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
- 250 g water
-
20
g verse gist
nebo 2 tl gedroogde gist - 400 g broodbloem, en iets meer om te strooien
- 1 tl zout
- 1 citroen, in plakjes
- 1 zeebaars, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
- 2 tl zout, naar eigen smaak
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
- 500 g water
- 200 g nieuwe aardappelen, klein, ongeschild
- 200 g diepgevroren sperziebonen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 8361.7 kJ / 1998.5 kcal
- Protein
- 241.3 g
- Sacharidy
- 181.7 g
- Tuk
- 27.8 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 15.9 g
- Sodík
- 3852.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lactosevrije luikse wafels
Žádné hodnocení
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 Min
Appeltaart
Žádné hodnocení
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Žádné hodnocení
Charoset
15 Min
Aardbei-lavendel zephyrs
Žádné hodnocení
Zoetzure vis met rijst
1 Std. 5 Min
Graubünden gerstsoep
Žádné hodnocení
Butternut en gembersoep
35min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Žádné hodnocení
Penne met tonijn
35min
Sapje van rucola en waterkers
Žádné hodnocení