Kompatibilní verze
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zeebaars
- 15 g verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
- 250 g water
-
20
g verse gist
nebo 2 tl gedroogde gist - 400 g broodbloem, en iets meer om te strooien
- 1 tl zout
- 1 citroen, in plakjes
- 1 zeebaars, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
- 2 tl zout, naar eigen smaak
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
- 500 g water
- 200 g nieuwe aardappelen, klein, ongeschild
- 200 g diepgevroren sperziebonen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 8361.7 kJ / 1998.5 kcal
- Protein
- 241.3 g
- Sacharidy
- 181.7 g
- Tuk
- 27.8 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 15.9 g
- Sodík
- 3852.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto met oesterzwam en champagne
35 Min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Žádné hodnocení
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Žádné hodnocení
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 Min
Paaspastei
Žádné hodnocení
Spookachtige pizza
Žádné hodnocení
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 Min
Lichtblauw gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Žádné hodnocení
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min