Kompatibilní verze
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zeebaars
- 15 g verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
- 250 g water
-
20
g verse gist
nebo 2 tl gedroogde gist - 400 g broodbloem, en iets meer om te strooien
- 1 tl zout
- 1 citroen, in plakjes
- 1 zeebaars, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
- 2 tl zout, naar eigen smaak
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
- 500 g water
- 200 g nieuwe aardappelen, klein, ongeschild
- 200 g diepgevroren sperziebonen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 8361.7 kJ / 1998.5 kcal
- Protein
- 241.3 g
- Sacharidy
- 181.7 g
- Tuk
- 27.8 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 15.9 g
- Sodík
- 3852.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 godz.
Koken van bulgur
35 Min
Appeltaart
Žádné hodnocení
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 Min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Žádné hodnocení
Koken van speltgraan
Žádné hodnocení
Romige courgettensoep
35 Min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 Std. 25 Min
Gevulde kalkoenborst
Žádné hodnocení
Kipfricassee
Žádné hodnocení
Koken van witte langkorrelige rijst
35 Min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 min