
Kompatibilní verze
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
In zoutkorst gebakken vis
- 5 peulen steranijs
- 1 tl gedroogde pepervlokken
- 6 takjes verse rozemarijn
- 2000 g grof zout
- 200 g water
- 1 citroen in plakjes (5 mm)
- 2 zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- ½ citroen schil en sap
- 5 g mosterd
- ¾ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 g olijfolie
- 400 g venkelknol in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering
- 20 g witte azijn
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1260 kcal / 5271.8 kJ
- Protein
- 210.4 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Sodík
- 2244.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1hod. 5min
Tunesische Chorba
45min
Zalm mozaïek
Žádné hodnocení
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Žádné hodnocení
Geroosterde porchetta met peren en uien
12hod.
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Sinaasappel-currydressing
10min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Ingelegde champignons
Žádné hodnocení
Fruitige saladedressing
5min
Pistache en amandel filo spiraal
Žádné hodnocení