Kompatibilní verze
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
In zoutkorst gebakken vis
- 5 peulen steranijs
- 1 tl gedroogde pepervlokken
- 6 takjes verse rozemarijn
- 2000 g grof zout
- 200 g water
- 1 citroen, in plakjes (5 mm)
- 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- ½ citroen, schil en sap
- 5 g mosterd
- ¾ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 g olijfolie
- 400 g venkelknol, in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering
- 20 g witte azijn
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 5271.8 kJ / 1260 kcal
- Protein
- 210.4 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 2244.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Stevige linzenchili
50min
Sunrise smoothie
Pas d’évaluation
Familie kip galette
1 Std. 55 Min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 Std.
Kreplach
55min
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Fruitkroon
Pas d’évaluation
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Pas d’évaluation
Burrito ontbijt
Pas d’évaluation
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min