Zařízení & příslušenství
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porties
Suroviny
In zoutkorst gebakken vis
-
steranijs5 peulen
-
gedroogde pepervlokken1 tl
-
verse rozemarijn6 takjes
-
grof zout2000 g
-
water200 g
-
citroen in plakjes (5 mm)1
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
citroen schil en sap½
-
mosterd5 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijfolie50 g
-
venkelknol in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering400 g
-
witte azijn20 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
2244.6 mg
Protein
210.4 g
Kalorie
5271.8 kJ /
1260 kcal
Tuk
36 g
Vláknina
4.5 g
Nasycený tuk
7.6 g
Sacharidy
11.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vis
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Margarita
10min.
Prime Board
Žádné hodnocení
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1hod. 20min.
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min.
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Žádné hodnocení
Smoothie trio
10min.
Bibimbap burrito
45min.
Romige courgettensoep
35min.
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1hod. 5min.
Sabayon met sinaasappellikeur
15min.
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3hod.
Zeevruchtenstoofpot
1hod. 5min.