Kompatibilní verze
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
In zoutkorst gebakken vis
- 5 peulen steranijs
- 1 tl gedroogde pepervlokken
- 6 takjes verse rozemarijn
- 2000 g grof zout
- 200 g water
- 1 citroen, in plakjes (5 mm)
- 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- ½ citroen, schil en sap
- 5 g mosterd
- ¾ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 g olijfolie
- 400 g venkelknol, in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering
- 20 g witte azijn
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 5271.8 kJ / 1260 kcal
- Protein
- 210.4 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 2244.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabeljauw met citrusboter
50min
Shakshuka
50min
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Vijfzaden energierepen
Keine Bewertungen
Boter plank met spinaziepesto
10 Min
Flatbread met peer en geitenkaas
3 godz.
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Champignontaart
Keine Bewertungen
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h