Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
TM6

Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel

(Žádné hodnocení)

Suroviny

In zoutkorst gebakken vis

  • 5 peulen steranijs
  • 1 tl gedroogde pepervlokken
  • 6 takjes verse rozemarijn
  • 2000 g grof zout
  • 200 g water
  • 1 citroen, in plakjes (5 mm)
  • 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
  • ½ citroen, schil en sap
  • 5 g mosterd
  • ¾ tl zout
  • 2 snuifjes gemalen zwarte peper
  • 50 g olijfolie
  • 400 g venkelknol, in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering
  • 20 g witte azijn

Nutriční hodnoty
na 1 portie
Kalorie
5271.8 kJ / 1260 kcal
Protein
210.4 g
Sacharidy
11.3 g
Tuk
36 g
Nasycený tuk
7.6 g
Vláknina
4.5 g
Sodík
2244.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty