Kompatibilní verze
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marokkaanse Chermoula marinade en saus
- 20 g verse koriander, in stukken
- 20 g olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 2 el citroensap
- 2 teentjes knoflook
- 2 el zoete paprikapoeder
- 1 el gemalen komijn
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen gember
- 1 tl gemalen cayennepeper (volitelně)
- 60 g water
- 20 g olijfolie
Vis
-
1
goudbrasem, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 31 cm lang, ± 600 g in totaal
nebo 600 g witvisfilet, met of zonder vel - 150 g wortelen, in diagonale plakjes (± 3 mm)
- 300 g tomaten, in plakjes (± 1 cm)
- 150 - 200 g groene en rode paprika's (mix), in plakjes (± 1 cm)
- 2 verse chilipepers, in plakjes (± 5 mm) (volitelně)
- 100 g aardappelen, in plakjes (± 3 mm)
- 1 citroen, in plakjes (± 5 mm)
- 50 g ontpitte zwarte olijven
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
Couscous
- 250 g couscous
- 70 g ontpitte dadels
- 250 g water
- 1 el groentebouillonpasta
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- 2 el verse korianderbladeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2909.4 kJ / 695.4 kcal
- Protein
- 52.4 g
- Sacharidy
- 82.8 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 10.4 g
- Sodík
- 2030.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Pastilla met kip
1h 10min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Žádné hodnocení
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Arabische kip met couscous
45min
Bolognesesaus
1h 15 min
Stevige linzenchili
50min
Vegetarische hamburger
45min
Aardappelpuree en merguez
Žádné hodnocení
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50 min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Paella met kidneybonen
55 Min