
Kompatibilní verze
Bihun Goreng khas Thailand (Thai Style Fried Mee Hoon)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g udang kering dibilas
- 6 cabai merah segar biji dibuang
- 100 g bawang merah
- 30 g jahe segar
- 10 g kunyit bubuk
- 2 batang serai segar bagian putih saja
- 250 g tomat potong bagi empat
- 50 g minyak
- 400 g bihun
- 6 daun jeruk purut diiris tipis (volitelně)
- 50 g kecap ikan
- 20 g gula aren
- ½ sdm kecap hitam
- 200 g kol potong kasar (5 cm)
- 450 - 500 g air
- 150 g udang ukuran sedang dengan ekor, kulit dibuang
- 2 kecombrang (bunga kantan), dirobek-robek
- 3 jeruk nipis sari buah saja (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 428 kcal / 1791 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 78 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1sa 35 dk
Bihun goreng cepat dan mudah (fast and easy stir-fried mee hoon)
20 dk
Sup Sayur Kuning
50 dk
Creamy Penne Salmon
25 dk
Tumis Domba dengan Sohun
20 dk
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2sa 25 dk
Pulut Pagi
4sa 40 dk
Pasta Ragout Sayur
Değerlendirme yok
Pasta dengan Sayuran
Değerlendirme yok
Nasi Ham Pakchoy
Değerlendirme yok
Bubur Vegetarian
35 dk
Bubur Sapi dan Jagung
35 dk