
Kompatibilní verze
Bihun Goreng khas Thailand (Thai Style Fried Mee Hoon)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g udang kering dibilas
- 6 cabai merah segar biji dibuang
- 100 g bawang merah
- 30 g jahe segar
- 10 g kunyit bubuk
- 2 batang serai segar bagian putih saja
- 250 g tomat potong bagi empat
- 50 g minyak
- 400 g bihun
- 6 daun jeruk purut diiris tipis (volitelně)
- 50 g kecap ikan
- 20 g gula aren
- ½ sdm kecap hitam
- 200 g kol potong kasar (5 cm)
- 450 - 500 g air
- 150 g udang ukuran sedang dengan ekor, kulit dibuang
- 2 kecombrang (bunga kantan), dirobek-robek
- 3 jeruk nipis sari buah saja (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 428 kcal / 1791 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 78 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nasi Lemak
45min
Mi Godog Jawa
30min
Sup Sayur Kuning
50min
Creamy Penne Salmon
25min
Tumis Domba dengan Sohun
20min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2hod. 25min
Pulut Pagi
4hod. 40min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1hod. 35min
Pasta Ragout Sayur
Žádné hodnocení
Pasta dengan Sayuran
Žádné hodnocení
Nasi Ham Pakchoy
Žádné hodnocení
Bubur Sapi dan Jagung
35min