
Kompatibilní verze
Bihun Goreng khas Thailand (Thai Style Fried Mee Hoon)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g udang kering dibilas
- 6 cabai merah segar biji dibuang
- 100 g bawang merah
- 30 g jahe segar
- 10 g kunyit bubuk
- 2 batang serai segar bagian putih saja
- 250 g tomat potong bagi empat
- 50 g minyak
- 400 g bihun
- 6 daun jeruk purut diiris tipis (volitelně)
- 50 g kecap ikan
- 20 g gula aren
- ½ sdm kecap hitam
- 200 g kol potong kasar (5 cm)
- 450 - 500 g air
- 150 g udang ukuran sedang dengan ekor, kulit dibuang
- 2 kecombrang (bunga kantan), dirobek-robek
- 3 jeruk nipis sari buah saja (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 428 kcal / 1791 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 78 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1 godz. 35 min
Nasi Goreng Yangzhou
45 min
Sup Sayur Kuning
50 min
Creamy Penne Salmon
25 min
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2 godz. 25 min
Pulut Pagi
4 godz. 40 min
Pasta Ragout Sayur
Brak ocen
Pasta dengan Sayuran
Brak ocen
Nasi Ham Pakchoy
Brak ocen
Bubur Vegetarian
35 min
Bubur Sapi dan Jagung
35 min