
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
g fillet daging babi iris-iris (1 cm)
nebo 150 g paha ayam pentung (drumstick), tanpa tulang iris-iris (1 cm) - 20 g kecap asin tambah 1 sdt untuk marinasi
- 1 sdt minyak wijen hitam (dipanggang)
- 2 jumput lada putih bubuk sesuai selera
- 15 g siung bawang putih
- 30 g minyak
- 10 g jahe segar iris tipis-tipis
- 10 g saus tiram
- 10 g kecap hitam
-
½
sdt garam
nebo ½ sdt kaldu ayam bubuk - 450 - 500 g air
- 400 g yee mee kering (yi mein)
- 120 g chaisim batang dibuang
-
100
g udang kulit dibuang
nebo 100 g kue ikan (fish cake) iris tipis-tipis -
1
tangkai daun bawang dicincang, untuk hiasan
nebo 1 tangkai daun ketumbar segar dicincang, untuk hiasan
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 266 kcal / 1113 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 39 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nasi Lemak
45min
Mi Godog Jawa
30min
Sup Sayur Kuning
50min
Creamy Penne Salmon
25min
Tumis Domba dengan Sohun
20min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2hod. 25min
Pulut Pagi
4hod. 40min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1hod. 35min
Pasta Ragout Sayur
Žádné hodnocení
Pasta dengan Sayuran
Žádné hodnocení
Nasi Ham Pakchoy
Žádné hodnocení
Bubur Sapi dan Jagung
35min