
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
g fillet daging babi iris-iris (1 cm)
nebo 150 g paha ayam pentung (drumstick), tanpa tulang iris-iris (1 cm) - 20 g kecap asin tambah 1 sdt untuk marinasi
- 1 sdt minyak wijen hitam (dipanggang)
- 2 jumput lada putih bubuk sesuai selera
- 15 g siung bawang putih
- 30 g minyak
- 10 g jahe segar iris tipis-tipis
- 10 g saus tiram
- 10 g kecap hitam
-
½
sdt garam
nebo ½ sdt kaldu ayam bubuk - 450 - 500 g air
- 400 g yee mee kering (yi mein)
- 120 g chaisim batang dibuang
-
100
g udang kulit dibuang
nebo 100 g kue ikan (fish cake) iris tipis-tipis -
1
tangkai daun bawang dicincang, untuk hiasan
nebo 1 tangkai daun ketumbar segar dicincang, untuk hiasan
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 266 kcal / 1113 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 39 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1 godz. 35 min
Bihun goreng cepat dan mudah (fast and easy stir-fried mee hoon)
20 min
Sup Sayur Kuning
50 min
Creamy Penne Salmon
25 min
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2 godz. 25 min
Pulut Pagi
4 godz. 40 min
Pasta Ragout Sayur
Brak ocen
Pasta dengan Sayuran
Brak ocen
Nasi Ham Pakchoy
Brak ocen
Bubur Vegetarian
35 min
Bubur Sapi dan Jagung
35 min