
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g bihun (lihat tips)
- 20 g cabai kering biji dibuang, direndam hingga lunak
- 5 siung bawang putih
- 100 g bawang merah
- 20 g udang kering dibilas
- 80 g minyak goreng
- 500 g air
- 70 g kecap asin
- 2 sdm tauco
- 250 g taoge, segar
- 50 g lokio segar potong sepanjang 3 cm
- 1 telur dadar iris tipis-tipis, untuk hiasan
- 1 tahu padat (tau kwa), digoreng (pan-fried), potong dadu, untuk hiasan
- 1 cabai merah segar iris tipis-tipis, untuk hiasan
- 3 jeruk kalamansi potong bagi dua, untuk hiasan
- 2 sdm bawang goreng untuk hiasan
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 363 kcal / 1519 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 59 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nasi Lemak
45min
Mi Godog Jawa
30min
Sup Sayur Kuning
50min
Creamy Penne Salmon
25min
Tumis Domba dengan Sohun
20min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2hod. 25min
Pulut Pagi
4hod. 40min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1hod. 35min
Pasta Ragout Sayur
Žádné hodnocení
Pasta dengan Sayuran
Žádné hodnocení
Nasi Ham Pakchoy
Žádné hodnocení
Bubur Sapi dan Jagung
35min