
Zařízení & příslušenství
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
Příprava 10min.
Celkový 50min.
8 porsi
Suroviny
-
air2250 g
-
paha bebek, diawetkan (waxed duck thigh) dibilas1
-
samcan babi, diawetkan (waxed pork belly)350 g
-
kecap asin premium40 g
-
kecap asin perasan pertama40 g
-
arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
gula batu (volitelně)1 sdt
-
beras basmati dibilas300 g
-
sosis Cina (lapchiong), berkisar 2 sosis, diblansir100 g
-
lapchiong hati berkisar 2 sosis100 g
-
buncis segar potong sepanjang 6 cm150 g
-
daun bawang dicincang, untuk hiasan1 tangkai
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsi
Kalorie
489 kcal /
2044 kJ
Protein
21 g
Tuk
22 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Hidangan Asia
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se Vám také líbit...
Sup Sayur Kuning
50min
Creamy Penne Salmon
25min
Tumis Domba dengan Sohun
20min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2hod. 25min
Pulut Pagi
4hod. 40min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1hod. 35min
Pasta Ragout Sayur
Žádné hodnocení
Pasta dengan Sayuran
Žádné hodnocení
Nasi Ham Pakchoy
Žádné hodnocení
Bubur Vegetarian
35min
Bubur Sapi dan Jagung
35min
Bubur Ayam Goji Berry
20min