
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2250 g air
- 1 paha bebek, diawetkan (waxed duck thigh) dibilas
- 350 g samcan babi, diawetkan (waxed pork belly)
- 40 g kecap asin premium
- 40 g kecap asin perasan pertama
- 20 g arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
-
1
sdt gula batu (volitelně)
nebo 1 sdt gula tebu mentah (volitelně) - 300 g beras basmati dibilas
- 100 g sosis Cina (lapchiong), berkisar 2 sosis, diblansir
- 100 g lapchiong hati berkisar 2 sosis
- 150 g buncis segar potong sepanjang 6 cm
- 1 tangkai daun bawang dicincang, untuk hiasan
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 489 kcal / 2044 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 48 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nasi Lemak
45 Min
Sup Sayur Kuning
50 Min
Creamy Penne Salmon
25 Min
Tumis Domba dengan Sohun
20 Min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2 Std. 25 Min
Pulut Pagi
4 Std. 40 Min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1 Std. 35 Min
Pasta Ragout Sayur
Keine Bewertungen
Pasta dengan Sayuran
Keine Bewertungen
Nasi Ham Pakchoy
Keine Bewertungen
Bubur Sapi dan Jagung
35 Min
Bubur Ayam Goji Berry
20 Min