Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Adonan Mi
- 230 g tepung terigu serbaguna, tambahkan untuk taburan
- 30 g maizena
- 130 g air
- 1 sdm minyak sayur
- 1 sdt garam laut halus (fine sea salt)
Ayam
- 80 g bawang bombai, diiris-iris (1 cm)
- 1000 g air, tambahkan untuk memasak mi
- 1 sdt garam laut halus (fine sea salt)
- 350 g dada ayam utuh, potong kecil-kecil (2 cm)
- 8 - 10 siung bawang putih, sesuai selera
- 2 ½ sdm minyak wijen
- ¼ sdm lada hitam bubuk
- ½ sdt garam laut
Mi
- tepung terigu, untuk taburan
Sup
- 1 jumput garam laut halus (fine sea salt)
- 2 daun bawang, diiris tipis (5 mm), untuk hiasan
- sambal pasta Korea (gochujang), untuk penyajian (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 1852 kJ / 440 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 14 g