The Ultimate Guiness Pot Roast
TM6

The Ultimate Guiness Pot Roast

4.5 (2 hodnocení)

Suroviny

Pot Roast Spice Mix

  • 10 g sea salt flakes
  • 5 g coffee beans
  • 4 g black peppercorns
  • 45 g dark brown sugar
  • 20 g garlic powder
  • 5 g ground paprika
  • ¼ tsp cayenne pepper

Mirepoix

  • 200 g brown onions, cut into quarters
  • 100 g celery stalks, cut into pieces
  • 100 g carrot, cut into pieces
  • 20 g extra virgin olive oil

Pot Roast

  • 2000 g beef, chuck roast, fat trimmed
  • 2 tbsp extra virgin olive oil
  • 40 g tomato paste
  • 1 dried bay leaf
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 3 garlic cloves, bruised, skins on
  • 6 carrots, halved lengthways
  • 10 pickling onions, peeled
  • 440 g Guinness® (1 can)

Horseradish cream

  • 200 g crème fraîche
  • 20 g lemon juice
  • 50 g horseradish cream
  • 20 g extra virgin olive oil

Veggies and gravy

  • 30 g arrowroot flour
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
  • 100 g water
  • 500 g frozen baby peas
  • 2 bunches broccolini, trimmed, cut in half lengthways

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2133 kJ / 509.8 kcal
Protein
50.8 g
Sacharidy
29.4 g
Tuk
22.6 g
Nasycený tuk
7.6 g
Vláknina
7.3 g
Sodík
648.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty