Kompatibilní verze
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di spicchi di aglio
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
150
g di pancetta a fette
nebo 150 g di prosciutto, a fette -
800
g di coscia di tacchino, senza pelle, con l'osso
nebo 800 g di coscia di pollo senza pelle, con l'osso - 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1300 g di acqua
- 600 g di patate, a pezzi (4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1h 40min
Pollo speziato al limone
40min
Pollo al limone
50min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Arrosto di vitello in crosta di erbe aromatiche con patate e verdure
3h
Pollo alla romana
1h 10min
Involtini di scottona
1h 10min
Filetto di maialino con olive nere
1h
Lonza, salsicce e cipolle
50min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Coppa di maiale in umido
1 Std. 30 Min
Arrosto di tacchino con ratatouille
1h