Kompatibilní verze
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di spicchi di aglio
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
150
g di pancetta a fette
nebo 150 g di prosciutto, a fette -
800
g di coscia di tacchino, senza pelle, con l'osso
nebo 800 g di coscia di pollo senza pelle, con l'osso - 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1300 g di acqua
- 600 g di patate, a pezzi (4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3h 55min
Gulash di patate
1 Std.
Coniglio alla mediterranea
50 min
Cosce di pollo piccanti
1 godz. 50 min
Pollo al limone
50 min
Vellutata di radice di prezzemolo con chips e pepe rosa
40 Min
Spezzatino di manzo
1 godz. 50 min
Straccetti di maiale con noodles e verdure
1h 20 min
Petti di pollo alla pizzaiola
55 Min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1h 35min
Cosce di pollo in salsa al pomodoro a Cottura Lenta
4 Std.
Pollo alla romana
1 godz. 10 min