Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1000 g di polpo fresco pulito
- 1000 g di cozze pulite
- 500 g di pane tipo friselle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Sacharidy
- 59.9 g
- Tuk
- 18.4 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di friarielli alla napoletana
40min
Polpetti affogati
45 Min
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Pizza di scarola
3sa 30 dk
Scarola imbottita alle acciughe
1h
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Struffoli
1h
Agnello cacio e uova
1h
Cornucopia ripiena di tagliolini al merluzzo e lenticchie
2 godz. 20 min
Spaghetti cozze e limone
55 Min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1h
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min