Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1000 g di polpo fresco pulito
- 1000 g di cozze pulite
- 500 g di pane tipo friselle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Sacharidy
- 59.9 g
- Tuk
- 18.4 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Friarielli e salsiccia
50min
Contorno di friarielli alla napoletana
40 Min
Lasagne alla bolognese (vegan)
2 Std.
Polpo al vino rosso
1 Std.
Spaghetti al polpo
1 Std. 10 Min
Lagane, ceci e vongole
30 min
Frittelle di baccalà
1h 5min
Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi
1 Std. 10 Min
Fagottini di granchio
35min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Pizza salsiccia e friarielli
30h