
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1000 g di polpo fresco pulito
- 1000 g di cozze pulite
- 500 g di pane tipo friselle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 530 kcal / 2217 kJ
- Protein
- 31.1 g
- Tuk
- 18.4 g
- Sacharidy
- 59.9 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Astice in bella vista
1hod. 15min
Insalata di polpo mediterranea
4hod.
Polpetti affogati
45min
Roccocò
2hod.
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Casatiello sugna e pepe
2hod. 30min
Taralli sugna e pepe
4hod.
Lagane, ceci e vongole
30min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2hod. 30min
Tortano speck e fontina
2hod.
Pizza di scarola
3hod. 30min