Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g arroz, grão curto tipo japonica
-
20
g óleo
nebo 20 g azeite - 1 dente de alho
- 250 g carne de porco cortada em tiras (1x 3-4 cm aprox.) e seca com papel de cozinha
- 410 g água, mais q.b. p/ cobrir
- 1 c. chá de cinco especiarias chinesas em pó
-
10 - 12
cogumelos shitake cortados em fatias (1 cm aprox.)
nebo 10 - 12 cogumelos shitake secos, previamente demolhados cerca de 20 minutos e escorridos -
5
g vinho de arroz Shaoxing (volitelně)
nebo 5 g vinagre de arroz (volitelně) - 10 g vinagre de arroz preto, Chinkiang
- 10 g molho de soja light
- 5 g molho de soja escuro
- 10 g molho de ostra
- 1 c. chá de açúcar
- 1 c. chá de sal
- ½ - 1 c. chá de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1996.3 kJ / 477.1 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Sacharidy
- 58.6 g
- Tuk
- 19.1 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 902.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango picante com batatas e molho de coentros
4h 30min
Sopa Indonésia de noodles com almôndegas (Mie Bakso)
1u.
Sopa de legumes
45min
Smoothie de legumes verde
5min
Carne de porco caramelizada, bulgur e legumes a vapor
2h
Frango jerk jamaicano
1 Std. 15 Min
Carne de vaca estufada com gnocchi
1 godz. 30 min
Bolo de amendoa e abóbora cristalizada
35min
Sopa com pernil de porco fumado
18hod. 25min
Pilaf de arroz selvagem com porco
1h 10 min
Guisado de peru com couve
40min
Arroz de camarão cantonês
50min