Pernil de porco com cebolinhas, cogumelos e esmagada de ervilhas e espargos

Pernil de porco com cebolinhas, cogumelos e esmagada de ervilhas e espargos

3.3 8 rating
Příprava 30min.
Celkový 12hod.
6 doses

Suroviny

  • queijo parmesão
    50 g
  • pernil de porco (1700 g aprox.)
    2 peças de
    1 peça de pernil de porco, (1500 g aprox.)
  • sal
    2 c. chá de
  • pimenta preta
    1 c. chá de
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • alho
    4 dentes de
  • mel
    50 g
  • tomilho só as folhas
    2 c. chá de
  • massa de pimentão
    50 g
  • água
    1000 g
  • rosmaninho
    2 pés de
  • cerveja preta
    250 g
  • cebolinhas inteiras
    20
  • cogumelos pleurotus
    200 g
  • espargos verdes
    150 g
  • ervilhas
    500 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    35 g
  • chalotas cortadas em quartos
    50 g
  • limão só a raspa
    1
  • natas
    100 g
    100 g natas azedas
  • noz-moscada
    1 pitada de

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 4300.1 mg
Protein 1339.8 g
Kalorie 82935.2 kJ / 19822 kcal
Tuk 128.2 g
Vláknina 1211 g
Nasycený tuk 36.9 g
Sacharidy 3461 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...