Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
4
rote Paprikaschoten (je ca. 200 g)
nebo 4 gelbe Paprikaschoten (je ca. 200 g) - 4 Zweiglein Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Zwiebeln
- 30 g Stangensellerie, in Stücken
- 30 g Karotten, in Stücken
- 30 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Faschiertes (gemischt)
- 2 Eier
- 40 g Semmelbrösel
- ¾ TL Salz, nach Geschmack anpassen
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack anpassen
-
50
g Scamorza, geräuchert, in Stäbchen geschnitten (ca. 5 mm x 5 cm)
nebo 50 g Hartkäse, z. B. Edamer oder Cheddar, in Stäbchen geschnitten (ca. 5 mm x 5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1732 kJ / 414 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 871 mg
Alternativní recepty
Ingwer-Knoblauch-Hendl mit Basmatireis
1 Std. 30 Min
Brokkolisalat mit Apfel und Rind
30 Min
Gemüsebowl mit Fisch & Kimchisauce
50 Min
Lasagne
1h 45 min.
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
50 Min
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min
Überbackene Spinat-Palatschinken
1 Std. 30 Min
Wilder Wurzel-Topf
2 Std. 45 Min
Chinesische Nudeln mit scharfem Faschierten
45 Min
Rindsgulasch klassisch
3 godz. 20 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Semmelfülle
1 Std. 10 Min