Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Olivenöl
- 6 Knoblauchzehen, geschält
- 55 g Olivenöl
- 200 g roter Paprika
- 3 EL Weizenmehl, glatt
- 200 g Weißwein
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 1 TL Oregano, getrocknet oder frisch
- 2 - 3 Lorbeerblätter, frisch oder getrocknet
- 1 TL Salz
- 1300 g Erdäpfel, festkochend
- Petersilienblätter, frisch, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2335 kJ / 558 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 607 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderstreifen in Champignon-Pfeffersauce mit Spätzle
1 Std.
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35 Min
Überbackene Hühnerbrust in Tomatensauce mit Erdäpfelpüree
1 Std.
Faschierte Bällchen in Tomatensauce zu Nudeln
45 Min
Radicchiosalat mit probiotischem Dressing
30 Min
Fruchtige Caprese mit fermentierter Paradeisersauce
72 godz. 30 min
Hendlhaxerl mit lauwarmen Fisolensalat und Cranberrysauce
1 Std. 20 Min
Kokoscurry mit Kabeljau
25 min
Karotten-Ingwer-Suppe
45 Min
Filet Wellington mit Erdäpfelpüree, Karotten und Madeirasauce
16hod. 40min
Luftiger japanischer Cheesecake (Soufflé-Käsekuchen)
2 godz. 15 min
Gebratenes Huhn mit Gemüse
1h 10min