Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di latte
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
80
g di pancetta affumicata a cubetti
nebo 80 g di speck a cubetti - 80 g di provola a cubetti
- 300 g di pasta avanzata (vedere consigli)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1732.8 kJ / 414 kcal
- Protein
- 26.5 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 24.2 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 845.3 mg
Alternativní recepty
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 min
Frittata di zucchine (TM6)
50 min.
Sugo pomodoro e ricotta
1h
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 Min
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1h
Pollo alla pizzaiola con pasta all'uovo
30 Min
Maltagliati verdi con polpettine al sugo (senza glutine)
1h
Monte Cristo sandwich
4sa 30 dk
Pasta ‘ncasciata
1h 55min
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle (TM6)
45 min
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30 Min
Frittata di linguine
35 Min