Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di latte
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
80
g di pancetta affumicata a cubetti
nebo 80 g di speck a cubetti - 80 g di provola a cubetti
- 300 g di pasta avanzata (vedere consigli)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1732.8 kJ / 414 kcal
- Protein
- 26.5 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 24.2 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 845.3 mg
Alternativní recepty
Uova strapazzate
20min
Frittata di linguine
35min
Pasta pasticciata
2h
Pasta gratinata con broccoli e mozzarella
1h 20min
Frittata di zucchine (TM6)
50min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45min
Pasta al forno con cavolfiori e scamorza
1h 15min
Riso in cagnone
45min
Pasticcio di carne e cavolfiori
1h
Pasta ‘ncasciata
1h 55 min
Pasta al forno veloce
45min
Pasta al forno classica
1h 30min