Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di funghi champignon
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di salsiccia
- 1 uovo
- 15 - 20 g di pangrattato
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1063.8 kJ / 254.3 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Tuk
- 20.7 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 711.2 mg
Alternativní recepty
Funghi champignon ripieni
1hod. 5min
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano
25 Min
Caponata (TM6)
1 godz. 30 min
Flan di zucchine e mozzarella
50min
Muffin ai funghi
45 min
Spezzatino di vitello alle mandorle e pinoli
1 godz.
Focaccia di patate in padella
1 godz.
Polpettone ai funghi con crema di cipolle
1 godz.
Margarita con quadrotti di frittata di patate
1 godz.
Menù: Zuppa di verdure; Polpette e cavoletti di Bruxelles
1 godz.
Polpettone mortadella e pistacchio
50min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 godz. 30 min