Funghi ripieni di salsiccia

Funghi ripieni di salsiccia

4.5 39 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 porzioni

Suroviny

  • 600 g di funghi champignon
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di salsiccia
  • 1 uovo
  • 15 - 20 g di pangrattato
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 711.2 mg
Protein 13.3 g
Kalorie 1063.8 kJ / 254.3 kcal
Tuk 20.7 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 6.2 g
Sacharidy 3.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...