Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di funghi champignon
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di salsiccia
- 1 uovo
- 15 - 20 g di pangrattato
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1063.8 kJ / 254.3 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Tuk
- 20.7 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 711.2 mg
Alternativní recepty
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Polpettone ai funghi con crema di cipolle
1 Std.
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Quiche ai funghi e Fontina
1 Std. 30 Min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 Min
Funghi champignon ripieni di zucca
1 Std.
Melanzane ripiene
1 Std. 30 Min
Polpette di carne e melanzane
50min
Polpettone con crema di peperoni
55min
Filetto di maiale con crema di funghi
35min
Polpettone in salsa di cipolle
1 Std.
Lasagne funghi e salsiccia
1 Std. 40 Min