Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de cebolleta en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 150 g de vino blanco
- 200 g de caldo de pescado
- 1000 g de mejillones limpios
- 200 g de puerro en rodajas de 5 mm
- 200 g de champiñones frescos laminados
- 1 cucharada rasa de maicena
- 2 cucharadas de agua
- 150 g de nata para cocinar
- ¼ de cucharadita de cúrcuma molida
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 ramitas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1780 kJ / 425 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Tuk
- 18.3 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 1501.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50min
Pastel crujiente de puerros con salmón
45 min
Coliflor gratinada
50min
Guiso de alcachofas y espárragos blancos con langostinos
1h 10min
Popietas de trucha en salsa de mostaza
30 min
Flanes de espinacas, queso y atún
45 min
Sopa de pavo y repollo
40min
Judías verdes con garbanzos y salmón
30 min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 min
Caldereta de mejillones
45 min
Hummus de coliflor rehogada con champiñones y beicon
30 min
Quiche de espárragos blancos con masa filo
1 godz.