Hojaldres de puerro e hinojo con queso de cabra
TM6

Hojaldres de puerro e hinojo con queso de cabra

4.4 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g de bulbo de hinojo en cuartos
  • 200 g de puerro (solo la parte blanca)
  • 30 g de aceite de oliva
  • ¾ de cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 100 g de queso de cabra en rulo, en trozos
  • 2 cucharadas de tomillo seco
  • 1 huevo
  • 100 g de queso ricota
  • 250 g de masa de hojaldre (rectangular)
  • 1 huevo batido

Nutriční hodnoty
na 1 ración
Kalorie
1389 kJ / 332 kcal
Protein
10.6 g
Sacharidy
22.1 g
Tuk
22.7 g
Nasycený tuk
10.5 g
Vláknina
15.5 g
Sodík
511.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty