Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de bulbo de hinojo en cuartos
- 200 g de puerro (solo la parte blanca)
- 30 g de aceite de oliva
- ¾ de cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de queso de cabra en rulo, en trozos
- 2 cucharadas de tomillo seco
- 1 huevo
- 100 g de queso ricota
- 250 g de masa de hojaldre (rectangular)
- 1 huevo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1389 kJ / 332 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 22.1 g
- Tuk
- 22.7 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 15.5 g
- Sodík
- 511.9 mg
Alternativní recepty
Pastel frío de pisto
3h
Milhojas de verduras
1 Std. 30 Min
Bocados de coliflor y queso
45 min
Samosas de espinacas y queso feta
30 min
Pastel de batata con boloñesa vegetariana
45 min
Crema de calabaza con langostinos dorados
1 godz.
Crema de guisantes a la menta
20 min
Tortitas de calabacín y gambas con yogur
30 min
Gratén de nachos
1 godz.
Gratinado de patata
1 godz. 10 min
Crema de calabaza y manzanas al curry
40 min
Pastel de zanahoria y brócoli
1 godz. 10 min