Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 c. à soupe d'huile de noisette
- 800 g d'eau
- 800 g de panais, coupés en morceaux
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 4 tranches de pain d'épices
- 20 g de beurre
- 50 g de crème fraîche
- 20 g de graines de tournesol
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1075 kJ / 256.9 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 39.4 g
- Tuk
- 10.8 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 10.6 g
- Sodík
- 140.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de courgette, chèvre et noisette
20min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30 min
Velouté de petits pois et feta
35min
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
45 min
Vichyssoise avec des pâtes
35min
Velouté de tomates au sarrasin et beaufort
30 min
Velouté de carottes au gingembre, dés de feta et amandes grillées
1h 5 min
Pâtes orzo au potiron et au poivre
35min
Soupe de maïs au chorizo
15min
Velouté de carottes, céleri-rave, pommes et beurre de cacahuète
30 min
Risotto au citron, burrata et romarin
1h 10min
Velouté de betteraves, poireau, pommes, sarrasin et noix
30 min