
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g daging sapi sandung lamur potong dadu (3 cm)
- 100 g bumbu putih suhu ruang
- 2 kapulaga putih
- 60 g serai segar dimemarkan
- 4 daun jeruk purut segar
- 2 daun salam segar
- ½ sdt ketumbar bubuk
- ½ sdt kaldu sapi bubuk
- 10 g garam sesuai selera
- ¼ sdt lada putih bubuk sesuai selera
- 1200 g air
- 200 g kentang potong dadu (2 cm)
- 100 g susu segar full cream
- 100 g santan
- 2 tomat merah potong dadu (2 cm)
- 2 jeruk limau sari buah saja
- 30 g kecap manis
- 30 g kerupuk emping
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 640 kcal / 2679 kJ
- Protein
- 64 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 35 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Sodík
- 4221 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sup krim jamur
20min
Sup Sayur Kuning
50min
Sup Jamur Kurma Merah
Žádné hodnocení
Sup Ubi Cina
25min
Sup Bayam dan Wortel
Žádné hodnocení
Sup Krim Kacang Polong
Žádné hodnocení
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Žádné hodnocení
Kaldu Kulit Bawang Bombai
1hod. 5min
Sup Jamur a la Hungaria
Žádné hodnocení
Sup Labu Kuning dan Santan
Žádné hodnocení
Sup Ayam Janek
Žádné hodnocení
Sup Asam Pedas
55min