Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 paprika's (± 200 g elk)
- 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 30 g uien
- 30 g selder, in stukken
- 30 g wortelen, in stukken
- 30 g olijfolie
- 300 g kippengehakt
- 2 eieren
- 40 g paneermeel
- ¾ tl zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
-
50
g Scamorza, gerookt, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)
nebo 50 g middelharde kaas, bv. Edam of Cheddar, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1732.3 kJ / 414 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 870.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zomerse pastasalade
30 min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 min
Thaise rode curry
1h
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Žádné hodnocení
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1u. 15min
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55 Min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Margarita
10min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1u. 15min