
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 paprika's (± 200 g elk)
- 4 takjes verse peterselie enkel de bladeren
- 100 g Parmezaanse kaas in stukken
- 1 teentje knoflook
- 30 g uien
- 30 g selder in stukken
- 30 g wortelen in stukken
- 30 g olijfolie
- 300 g kippengehakt
- 2 eieren
- 40 g paneermeel
- ¾ tl zout naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
50
g Scamorza gerookt, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)
nebo 50 g middelharde kaas bv. Edam of Cheddar, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 414 kcal / 1732.3 kJ
- Protein
- 30.1 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Sodík
- 870.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
Žádné hodnocení
Mexicaanse tostadas met gehakt
1hod. 10min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1hod. 40min
Zonnige groentetaart
Žádné hodnocení
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3hod. 5min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1hod.
Groen gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1hod. 25min
Fideuá van groenten
40min