
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Groenten saus
- 2 teentjes knoflook gepeld en geplet
- 30 g extra vergine olijfolie
- 200 g courgettes ongeschild, in fijne reepjes (5 cm lang)
- 150 g wortel in fijne reepjes (5 cm lang)
- 1 selderstengel (ong. 50 g), in stukken
- 40 g ui overlangs gesneden
- 200 g verse champignons in schijfjes
- 50 g prei in fijne ringen
- 1 snuifje fijn zout
- 30 g sojasaus
Noedels
- 1000 g water
- 1 el fijn zout
- 100 g glasmie (Chinese vermicelli)
- 100 - 150 g verse sojascheuten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 148 kcal / 618 kJ
- Protein
- 5.5 g
- Tuk
- 8.5 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koolstoofpot met kalkoen
Keine Bewertungen
Courgette en ham lasagne
1 Std. 5 Min
Pitabrood
2 Std.
Snelle Thaise kipcurry
40 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Indische kippenburger
4 Std.
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Citroenslush met champagne
10 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1 Std. 10 Min
Lentetaart met yoghurt
5 Std. 15 Min