Kompatibilní verze
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmezaanse kaas
- 50 g wit brood, geroosterd
- 50 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 2 tl verse dragon
- 600 g water
- 9 snuifjes zout, aan te passen aan de smaak
- 500 g verse groene erwten
- 200 g wortelen, primeur, in de lengte doormidden gesneden
- 70 g sjalotten, doormidden gesneden
- 20 g olijfolie
- 190 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 4 visfilets
- 6 snuifjes vers gemalen peper, aan te passen aan de smaak
- 1 tl mosterd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2624.3 kJ / 629.3 kcal
- Protein
- 42.5 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 37.8 g
- Nasycený tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Sodík
- 1152.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Žádné hodnocení
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
Žádné hodnocení
Champagne en pompelmoes sorbet
Žádné hodnocení
Druiven en cava trifle
Žádné hodnocení
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Žádné hodnocení
Mango, banaan en bosbessenpuree
Žádné hodnocení
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Naan (Hindoe brood)
2h
Spaghetti carbonara
30min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 Std. 30 Min
Zoet ontbijtbrood
1 Std. 30 Min
Roodbruin gekleurde eieren
Žádné hodnocení