
Kompatibilní verze
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmezaanse kaas
- 50 g wit brood geroosterd
- 50 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 2 tl verse dragon
- 600 g water
- 9 snuifjes zout aan te passen aan de smaak
- 500 g verse groene erwten
- 200 g wortelen primeur, in de lengte doormidden gesneden
- 70 g sjalotten doormidden gesneden
- 20 g olijfolie
- 190 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 4 visfilets
- 6 snuifjes vers gemalen peper aan te passen aan de smaak
- 1 tl mosterd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 629.3 kcal / 2624.3 kJ
- Protein
- 42.5 g
- Tuk
- 37.8 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Nasycený tuk
- 20.3 g
- Sodík
- 1152.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Waterzooi van kip
1 Std.
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Kimchi
Keine Bewertungen
Vegetarische hamburger
45 Min
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Spaghetti carbonara
30 Min
Kweeperentaart
Keine Bewertungen
Aardappel pannenkoeken
45 Min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9 Std. 20 Min
Matzeballen
Keine Bewertungen