Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gehaktballetjes
- 1 teentje knoflook
- 250 g gehakt vlees (mix van varkens- en rundvlees)
- 1 ei
- 35 g paneermeel
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
Uiensoep en afwerking
- 180 g rode uien, gehalveerd
- 40 g olie
- 50 g tomatenpuree
- 1000 g water
-
2
volle tl vleesbouillonpasta
nebo 2 vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l) - 1 snuifje gemalen peper
- ½ tl zoete paprikapoeder
- 25 g rode porto
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1318 kJ / 315 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Romige aspergesoep
25min
Karameltaart
3u. 50min
Champignons of zwammen met look
20min
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Mallorcaanse vissoep
40min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Không có đánh giá
Courgettesoep met munt
35min
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Không có đánh giá
Huzarensalade
25min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Hongaarse champignonsoep
30min