Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gehaktballetjes
- 1 teentje knoflook
- 250 g gehakt vlees (mix van varkens- en rundvlees)
- 1 ei
- 35 g paneermeel
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
Uiensoep en afwerking
- 180 g rode uien, gehalveerd
- 40 g olie
- 50 g tomatenpuree
- 1000 g water
-
2
volle tl vleesbouillonpasta
nebo 2 vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l) - 1 snuifje gemalen peper
- ½ tl zoete paprikapoeder
- 25 g rode porto
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1318 kJ / 315 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccolisoep met volkoren croutons
40 min
Paashaas apero-hapjes
Žádné hodnocení
Amandelbretzels
Žádné hodnocení
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 Std. 40 Min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Hongaarse champignonsoep
30 min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Žádné hodnocení
Mysterieuze soep
45min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Broccolisoep
15 min