
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gehaktballetjes
- 1 teentje knoflook
- 250 g gehakt vlees (mix van varkens- en rundvlees)
- 1 ei
- 35 g paneermeel
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
Uiensoep en afwerking
- 180 g rode uien gehalveerd
- 40 g olie
- 50 g tomatenpuree
- 1000 g water
-
2
volle tl vleesbouillonpasta
nebo 2 vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l) - 1 snuifje gemalen peper
- ½ tl zoete paprikapoeder
- 25 g rode porto
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 315 kcal / 1318 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gevulde vis
1hod. 50min
Ezogelin Soep
1hod. 5min
Aardappelsoep met curry
35min
Burrito ontbijt
Žádné hodnocení
Paddenstoelentaart
1hod. 30min
Romige champignonsoep
20min
Hongaarse champignonsoep
30min
Broccolisoep
15min
Koolsoep
50min
Linzensoep met spinazie
50min
Basis kippenbouillon
35min
Parelgerst- en champignonsoep
Žádné hodnocení