越式燉蔬菜

越式燉蔬菜

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 800 克
  • 泰國香米
    200 克
  • 蒜頭
    1 粒
  • 20 克
  • 綜合蔬菜 切小塊(約2-3公分)(詳見要訣)
    800 克
  • 蔬菜高湯醬
    1 茶匙
    1 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
  • 醬油
    20 克
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 麵腸 切薄片(約0.5公分)
    130 克
  • 香油
    20 克
  • 青蔥 (volitelně) 切蔥花
    10 克
  • 芝麻 (任一種類) (volitelně) 裝飾用
    1 大匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1291 mg
Protein 19.5 g
Kalorie 1954 kJ / 467 kcal
Tuk 12.5 g
Vláknina 7.8 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 68.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše