越式燉蔬菜
TM6 TM5 TM31

越式燉蔬菜

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 800 克 水
  • 200 克 泰國香米
  • 1 粒 蒜頭
  • 20 克 油
  • 800 克 綜合蔬菜 ,切小塊(約2-3公分)(詳見要訣)
  • 1 茶匙 蔬菜高湯醬
    nebo 1 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
  • 20 克 醬油
  • 1 茶匙 黑胡椒粉
  • 130 克 麵腸 ,切薄片(約0.5公分)
  • 20 克 香油
  • 10 克 青蔥 ,切蔥花 (volitelně)
  • 1 大匙 芝麻 (任一種類) ,裝飾用 (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1954 kJ / 467 kcal
Protein
19.5 g
Sacharidy
68.8 g
Tuk
12.5 g
Nasycený tuk
1.5 g
Vláknina
7.8 g
Sodík
1291 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty