干貝炊飯和豬肉蔬菜味噌湯

干貝炊飯和豬肉蔬菜味噌湯

4.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

  • 1780 克
  • 醬油
    15 克
  • 清酒
    45 克
  • ¾ 茶匙
  • 小干貝 乾干貝,浸泡30分鐘
    20 克
  • 洗淨,瀝乾,浸泡30分鐘
    200 克
  • 白芝麻油
    5 克
  • 豬五花火鍋肉片 切約2公分寬
    200 克
  • 紅蘿蔔 切圓片,再切成¼
    50 克
  • 鴻喜菇 切除底部,切半
    100 克
  • 新鮮玉米筍 切段
    90 克
  • 紅味噌
    85 克
  • 高湯包 市售或自製,詳見要訣
    1 個
  • 油豆腐 切條
    150 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 2167.3 mg
Protein 20.3 g
Kalorie 2718.7 kJ / 649.8 kcal
Tuk 37.2 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 11.4 g
Sacharidy 57.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...