Zařízení & příslušenství
味噌奶油蒸鮭魚和海帶芽豆腐味噌湯
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 人份
Suroviny
-
新鮮鮭魚排、去皮 (兩塊)500 克
-
鹽½ 茶匙
-
味噌125 克
-
清酒50 克
-
味醂40 克
-
奶油15 克
-
¼ 茶匙 黑胡椒粉黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
洋蔥 切厚片60 克
-
紅蘿蔔 切片25 克
-
新鮮甜玉米粒 (約 1 根 玉米)125 克
-
鴻喜菇 ( 約 1 包),切除根部,剝散125 克
-
水800 克
-
新鮮香菇 切片40 克
-
高麗菜 手撕成大塊250 克
-
高湯包 (日式),自製或市售2 個
-
嫩豆腐 切丁100 克
-
乾海帶芽1 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1050.6 mg
Protein
23.1 g
Kalorie
1281.8 kJ /
306.3 kcal
Tuk
15.6 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
4.3 g
Sacharidy
15.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
極智烹飪 TM7
200 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
餐桌總有多的位置
29 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
鹹鬆餅吉拿棒佐辣味番茄沾醬
Keine Bewertungen
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Keine Bewertungen
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Keine Bewertungen
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Keine Bewertungen
韓式雜菜冬粉
1 Std. 45 Min
香料地瓜蛋白霜蛋糕
Keine Bewertungen
西班牙國王餅
Keine Bewertungen
黑麥麵包
Keine Bewertungen
麻油紅鳳菜
Keine Bewertungen
雞蛋粉絲皇宮菜
Keine Bewertungen
波蘭傳統薑餅蛋糕
Keine Bewertungen
香辣蕃茄芥藍燉花枝
Keine Bewertungen