Zařízení & příslušenství
韓式大醬湯和芝麻海苔飯糰
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
米 洗淨,瀝乾300 克
-
水1250 克
-
洋蔥 切丁1 顆
-
櫛瓜 切丁1 根
-
馬鈴薯 切丁1 顆
-
韓式大醬75 克
-
高湯包 自製或市售,(詳見要訣)1 包
-
鹽1 茶匙
-
水 不超過主鍋Max線為準400 - 500 克
-
韓國麻油2 - 3 大匙
-
鹽 依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
-
海苔酥4 - 5 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
2187.6 mg
Protein
9.5 g
Kalorie
1914.9 kJ /
457.7 kcal
Tuk
10.5 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sacharidy
80.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一起露營趣
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan