Zařízení & příslušenství
蜂蜜芥末鮭魚和花椰菜
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭2 粒
-
橄欖油20 克
-
蜂蜜20 克
-
黃芥末20 克
-
新鮮檸檬汁10 克
-
水500 克
-
400 克 馬鈴薯, ,削皮,切塊,(約1.5 公分)地瓜 削皮,切塊,(約1.5 公分)400 克
-
綠花椰菜,切小朵 (約 3 公分)400 克
-
新鮮去骨鮭魚排 (4 片)800 克
-
鹽4 小撮
-
黑胡椒粉3 - 4 小撮
-
菲達乳酪150 克
-
橄欖油5 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
2374.5 mg
Protein
56.7 g
Kalorie
3538.6 kJ /
845.8 kcal
Tuk
56.3 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
13.5 g
Sacharidy
32 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
極智烹飪 TM7
200 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
簡單化為神奇美味
29 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
烤鮭魚佐葡柚藜麥飯
Žádné hodnocení
味噌奶油蒸鮭魚和海帶芽豆腐味噌湯
Žádné hodnocení
海南雞飯和蒸蛋
1hod. 20min.
干貝炊飯和豬肉蔬菜味噌湯
1hod.
韓式大醬湯和芝麻海苔飯糰
Žádné hodnocení
艾草雞湯、麻醬秋葵和李子蛋糕
1hod. 30min.
越式燉蔬菜
Žádné hodnocení
蒸巧克杯子蛋糕&初夏水果茶
1hod. 10min.
蔬菜玫瑰蒸餃&番茄蛋花湯
1hod. 25min.
彩椒太陽蛋&茄汁鯖魚拉麵、肉燥炒雙椒
1hod. 20min.
午餐肉美乃滋飯&菜頭貢丸湯、香菇炒青花菜
1hod. 20min.
葡萄乾起司饅頭&蟹肉棒蒸蛋、珍寶米漿
1hod. 20min.