Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 cipollotto, compresa la parte verde (40 g circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di finocchi, gambi e barbe
- 150 g di patata, pelata e a cubetti
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere (volitelně)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 680.5 kJ / 162.8 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 90.4 mg
Alternativní recepty
Vellutata di gambi di verdure
45min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40min
Vellutata di finocchi e carote
35min
Vellutata d'inverno
50 min
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1h
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 min
Crema di cavolo nero e cannellini
50 min
Zuppa frantoiana
45min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40min
Vellutata di topinambur e salvia
50 min