Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 60 g di cipolla a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 270 g di cavolo cappuccio rosso a pezzi
- 100 g di ricotta, ben scolata dal siero
- 1 uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 397 kJ / 95 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1 Std.
Polpette di cavolo viola
1h 30min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Sformatini di agretti
1 Std.
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Sformatini ai porri
55 min
Flan di carote
50 min
Flan di cavolfiore
45 min
Flan al topinambur
40 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Burger di cavolo nero
45 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min