
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 60 g di cipolla a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 270 g di cavolo cappuccio rosso a pezzi
- 100 g di ricotta ben scolata dal siero
- 1 uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 95 kcal / 397 kJ
- Protein
- 3.5 g
- Tuk
- 7.8 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1 godz. 20 min
Sformatini di agretti
1 godz.
Burger di cavolo nero
45 min
Flan di carote
50 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Flan di cavolfiore
45 min
Flan al topinambur
40 min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1 godz. 15 min
Polpette di cavolo viola
1 godz. 30 min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 min
Tortini di zucca
1 godz. 20 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 godz. 15 min