Risotto pere e Castelmagno

Risotto pere e Castelmagno

4.2 23 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 35min
4 porzioni

Suroviny

  • di formaggio Castelmagno a pezzi
    100 g
  • di cipolla a pezzi
    40 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di vino bianco secco
    50 g
  • di acqua calda (non bollente)
    750 g
  • di sale
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • di pere Williams mature sbucciate e a dadini (1 cm)
    150 g
  • di burro
    30 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 486.5 kcal / 2036 kJ
Protein 10.4 g
Tuk 20.9 g
Sacharidy 68.5 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 4.9 g
Sodík 651.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...