Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di formaggio Castelmagno a pezzi
- 40 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 50 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua calda (non bollente)
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 150 g di pere Williams, mature sbucciate e a dadini (1 cm)
- 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2036 kJ / 486.5 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 68.5 g
- Tuk
- 20.9 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 651.3 mg
Alternativní recepty
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Risotto alle castagne
30min
Risotto alla milanese
30min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40min
Risotto zafferano e speck
35 Min
Risotto zafferano e salsiccia
40min
Risotto pere e Taleggio
40min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30min