Risotto pere e Castelmagno
TM6 TM5

Risotto pere e Castelmagno

4.3 (18 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g di formaggio Castelmagno a pezzi
  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 50 g di vino bianco secco
  • 750 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 cucchiaino di sale
    nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • 150 g di pere Williams, mature sbucciate e a dadini (1 cm)
  • 30 g di burro

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2036 kJ / 486.5 kcal
Protein
10.4 g
Sacharidy
68.5 g
Tuk
20.9 g
Nasycený tuk
4.9 g
Vláknina
2.3 g
Sodík
651.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty