Risotto pere e Castelmagno

Risotto pere e Castelmagno

4.2 23 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 100 g di formaggio Castelmagno a pezzi
  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 50 g di vino bianco secco
  • 750 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 cucchiaino di sale
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • 150 g di pere Williams mature sbucciate e a dadini (1 cm)
  • 30 g di burro

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 651.3 mg
Protein 10.4 g
Kalorie 2036 kJ / 486.5 kcal
Tuk 20.9 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 4.9 g
Sacharidy 68.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...