Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di formaggio Castelmagno a pezzi
- 40 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 50 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua calda (non bollente)
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 150 g di pere Williams, mature sbucciate e a dadini (1 cm)
- 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2036 kJ / 486.5 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 68.5 g
- Tuk
- 20.9 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 651.3 mg
Alternativní recepty
Risotto lardo e crescenza al miele
35 min
Sformatini patate e porri
55 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 min
Risotto pere e Taleggio
40 min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto al Barolo
30 min
Risotto zafferano e salsiccia
40 min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40 min
Risotto alle castagne
30 min
Risotto mele, speck e timo
40 min
Polenta taragna
1h 15min