Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisèe
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a cubetti
- 500 g di acqua
- 300 g di asparagi a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di porri a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di ricotta ben scolata
- 1 uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2421.3 kJ / 578.8 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 43.5 g
- Tuk
- 37.5 g
- Nasycený tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 603 mg
Alternativní recepty
Quiche di spinaci e speck
2 Std.
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Torta salata tricolore
1h 20 min
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2 Std.
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1 Std. 30 Min
Torta salata asparagi e provola
1 Std. 30 Min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45 Min
Mini quiche agretti, erbette e ricotta (senza lattosio)
1 Std. 30 Min
Quiche radicchio e speck
2h 30min
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1 Std. 30 Min