Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di radicchio rosso a listarelle (0.5 cm)
- 480 g di riso per risotto (Carnaroli o Arborio, cottura 14 minuti)
- 100 g di vino rosso
- 850 - 900 g di acqua
- 10 g di dado per brodo vegetale
- 250 g di acini di uva rossa, a metà e senza semini
- 60 g di burro freddo, a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2082.5 kJ / 497.7 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 72.4 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 120.3 mg
Alternativní recepty
Risotto ai peperoni
40min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Risotto con petali di carote e caprino
30min
Torta di castagne (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Risotto alla zucca
30min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40min
Risotto alle castagne
30min
Risotto mele, speck e timo
40min