Risotto radicchio e uva

Risotto radicchio e uva

4.2 19 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 porzioni

Suroviny

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g radicchio rosso a listarelle (0.5 cm)
  • 480 g di riso per risotto (Carnaroli o Arborio, cottura 14 minuti)
  • 100 g di vino rosso
  • 850 - 900 g di acqua
  • 10 g di dado per brodo vegetale
  • 250 g di acini di uva rossa, a metà e senza semini
  • 60 g di burro freddo, a pezzi

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 120.3 mg
Protein 12 g
Kalorie 2082.5 kJ / 497.7 kcal
Tuk 18.5 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 8.8 g
Sacharidy 72.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...