Risotto radicchio e uva

Risotto radicchio e uva

4.1 16 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
6 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di scalogno a pezzi
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • radicchio rosso a listarelle (0.5 cm)
    250 g
  • di riso per risotto (Carnaroli o Arborio, cottura 14 minuti)
    480 g
  • di vino rosso
    100 g
  • di acqua
    850 - 900 g
  • di dado per brodo vegetale
    10 g
  • di acini di uva rossa, a metà e senza semini
    250 g
  • di burro freddo, a pezzi
    60 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 497.7 kcal / 2082.5 kJ
Protein 12 g
Tuk 18.5 g
Sacharidy 72.4 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 8.8 g
Sodík 120.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...