Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 60 g di porro,la parte verde
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di cavolfiori (gambi e foglie), a pezzi
- 300 g di broccoli (gambi e foglie), a pezzi
- 700 g di acqua
- 20 g di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di pane di segale a tocchetti
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 959 kJ / 229.3 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 239.9 mg
Alternativní recepty
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di broccoli con crostini
1 godz.
Vellutata di gambi e barbe di finocchi
45 min
Vellutata di finocchi e carote
35min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Vellutata di verza al vino bianco
50min
Vellutata d'inverno
50min
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45 min
Crema di broccoli e porri
45 min