Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de cebolla cortada en juliana
- 100 g de pimiento rojo cortado en juliana
- 100 g de zanahoria cortada en juliana
- 1 diente de ajo con piel, aplastado
- 500 g de calamares frescos limpios
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pellizco de comino molido
- 6 granos de pimienta negra
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 1 cucharada de vinagre de vino
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de caldo de pescado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 18.4 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Calamares con pisto
45 Min
Sepia con ratatouille
1 Std.
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Calamares a la mallorquina
1 Std.
Calamares en ensalada
24 Std. 25 Min
Marmitako de pulpo
40 Min
Lomo de cerdo a la riojana (La Rioja)
40 Min
Calamares a la americana
50 Min
Caballa con pisto de calabacín
30 Min
Pasta con calamares
40 Min
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Calamares al whisky
45 Min