Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
P/ guarnecer
- 40 g folhas de aipo
- 40 g noz
Vinagreta de romã
- 200 g romã
- 50 g vinagre de sidra
- 20 g mostarda de Dijon
- 50 g azeite
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Salada
- 500 g água
- 2 c. chá de sal
- 200 g trigo-sarraceno
- 600 g filetes de salmão
- 1 pitada de pimenta
- 1 fio de azeite
- 25 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 300 g couve branca cortada em pedaços
- 150 g espinafres
- 150 g romã
- 100 g queijo feta esfarelado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2440 kJ / 584 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de quinoa com bimis e molho tahini
25 Min
Salada de quinoa e feijão com molho de curcuma
30 Min
Salada de quinoa com feijão-preto
20min
Salada fria de quinoa e pepino
30 Min
Salada de quinoa, legumes de verão e molho grego
50 Min
Salada de quinoa, grão e caju
30 Min
Millet
45min
Papas de trigo sarraceno e caju
8 godz.
Dip de húmus de cenoura assada com palitos de vegetais crus
25 Min
Salada de trigo sarraceno com camarão, agrião e laranja
30 Min
Salmão ao vapor com arroz negro da Sena
1h 15min
Trigo sarraceno com cogumelos
25 Min