Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), om in te vetten, plus extra om op te dienen (facultatief)
- 40 g gepelde walnoten (facultatief)
- 60 g amandelen
- 150 g pompoen, geschild en in stukken gesneden (3-4 cm)
- 1 banaan geschild en in stukken gebroken
- 2 eieren
- 60 g melk
- 100 g bruine suiker (zie Tips)
- 120 g extra vergine olijfolie
- 80 g volkorenbloem zelfrijzend
- 100 g bloem zelfrijzend
- ½ tl kaneel, gemalen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1082.9 kJ / 257.8 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 130.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Groentensaus voor pasta
40 Min
Rode bieten smoothie bowl
Pas d’évaluation
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Pas d’évaluation
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 godz. 30 min
Tiramisu met chocolade en chili
Pas d’évaluation
Geflambeerde uientaart
Pas d’évaluation
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Pas d’évaluation
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Pas d’évaluation
Zweedse worteltaart
2h