Kompatibilní verze
Filetto di agnello ripieno sottovuoto con contorno di agretti
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di sale grosso
- 4 grani di pepe nero
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline
- 1 spicchio di aglio
- 2 bacche di ginepro
- 25 g di pistacchi salati sgusciati
- 40 g di Emmental a pezzi
- 100 g di salsiccia di maiale spellata, a pezzi
- 50 g di mortadella a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 - 550 g di filetto di agnello, in un unico pezzo
- 2000 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di rosmarino, intero
- 400 g di agretti
- 50 g di scalogno a metà
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1558.7 kJ / 372.5 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 466.2 mg
Alternativní recepty
Contorno di cavolo nero
20min
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1h
Frittata di agretti
1h
Carciofi stufati
30min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1h 20min
Orecchiette al grano arso con cime di rapa
5h
Contorno di agretti
40min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Castagne lesse
55min
Salmone all'arancia con agretti
40min
Puntarelle alla romana
15min
Cottura del miglio
45min