Balinese Sous-Vide Duck Breast

Balinese Sous-Vide Duck Breast

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 10min.
2 portions

Suroviny

Balinese Spice Paste
  • Indonesian yellow spice paste room temperature
    200 g
  • fresh red bird's eye chilli
    20 g
  • sand ginger
    25 g
  • ground coriander
    1 tsp
  • ground white pepper
    1 tsp
  • candlenuts toasted
    10 g
  • palm sugar
    15 g
  • shrimp paste
    1 tsp
  • water
    100 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • vegetable oil
    75 g
  • fresh salam leaves
    1
Sous-vide Duck
  • duck breast fillet, skin on boneless
    250 g
  • salt
    1 tsp
  • ground white pepper
    1 tsp
  • water
    1500 g
  • lemon juice (see tips)
    30 g
  • vegetable oil
    2 tbsp
Balinese Sauce
  • coconut milk
    200 g
  • water
    15 g
  • salt
    ½ tsp
  • fried shallots to garnish
    30 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 4233 mg
Protein 30 g
Kalorie 3695 kJ / 883 kcal
Tuk 71 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 34 g
Sacharidy 39 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...