
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Balinese Spice Paste
- 200 g Indonesian yellow spice paste room temperature
- 20 g fresh red bird's eye chilli
- 25 g sand ginger
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground white pepper
- 10 g candlenuts toasted
- 15 g palm sugar
- 1 tsp shrimp paste
- 100 g water
- 1 ½ tsp salt
- 75 g vegetable oil
- 1 fresh salam leaves
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast fillet, skin on boneless
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground white pepper
- 1500 g water
- 30 g lemon juice (see tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Balinese Sauce
- 200 g coconut milk
- 15 g water
- ½ tsp salt
- 30 g fried shallots to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 883 kcal / 3695 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 71 g
- Sacharidy
- 39 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 34 g
- Sodík
- 4233 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Shrimp Cocktail
50 min
Parmesan gelato
4 godz. 30 min
Strawberry Lemonade Mimosa
10 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Pisco sour
10 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 godz. 10 min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Pisco Sour
10 min
Kashta cream
10 min
Orange liqueur zabaglione
15 min