
Zařízení & příslušenství
Balinese Sous-Vide Duck Breast
Příprava 15min
Celkový 3hod. 10min
2 portions
Suroviny
Balinese Spice Paste
-
Indonesian yellow spice paste room temperature200 g
-
fresh red bird's eye chilli20 g
-
sand ginger25 g
-
ground coriander1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
candlenuts toasted10 g
-
palm sugar15 g
-
shrimp paste1 tsp
-
water100 g
-
salt1 ½ tsp
-
vegetable oil75 g
-
fresh salam leaves1
Sous-vide Duck
-
duck breast fillet, skin on boneless250 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
water1500 g
-
lemon juice (see tips)30 g
-
vegetable oil2 tbsp
Balinese Sauce
-
coconut milk200 g
-
water15 g
-
salt½ tsp
-
fried shallots to garnish30 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
883 kcal /
3695 kJ
Protein
30 g
Tuk
71 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
34 g
Sodík
4233 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Culinary Heritage
9 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní