Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Balinese Spice Paste
- 200 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 20 g fresh red bird's eye chilli
- 25 g sand ginger
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground white pepper
- 10 g candlenuts, toasted
- 15 g palm sugar
- 1 tsp shrimp paste
- 100 g water
- 1 ½ tsp salt
- 75 g vegetable oil
- 1 fresh salam leaves
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast fillet, skin on, boneless
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground white pepper
- 1500 g water
- 30 g lemon juice (see tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Balinese Sauce
- 200 g coconut milk
- 15 g water
- ½ tsp salt
- 30 g fried shallots, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3695 kJ / 883 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 71 g
- Nasycený tuk
- 34 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 4233 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1 Std. 30 Min
Chocolate Nice Cream
Pas d’évaluation
Ghostly Pizza
2h 10 min
Watermelon Ice Lollies
12h 10 min
Hugo Spritz
25 godz. 10 min
Bellini
5 min
Noodle Kugel
55min
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies)
1h 25 min
Giardiniera
72 Std. 20 Min
Khachapuri
1 Std. 30 Min
Classic Polish 'tort'
2 Std. 25 Min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2 godz. 45 min