Zařízení & příslušenství
Balinese Sous-Vide Duck Breast
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 10min.
2 portions
Suroviny
Balinese Spice Paste
-
Indonesian yellow spice paste room temperature200 g
-
fresh red bird's eye chilli20 g
-
sand ginger25 g
-
ground coriander1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
candlenuts toasted10 g
-
palm sugar15 g
-
shrimp paste1 tsp
-
water100 g
-
salt1 ½ tsp
-
vegetable oil75 g
-
fresh salam leaves1
Sous-vide Duck
-
duck breast fillet, skin on boneless250 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
water1500 g
-
lemon juice (see tips)30 g
-
vegetable oil2 tbsp
Balinese Sauce
-
coconut milk200 g
-
water15 g
-
salt½ tsp
-
fried shallots to garnish30 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
4233 mg
Protein
30 g
Kalorie
3695 kJ /
883 kcal
Tuk
71 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
34 g
Sacharidy
39 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Culinary Heritage
9 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Candied Strawberries
Keine Bewertungen
Red Velvet Cake
1 Std. 20 Min
Spicy Zucchini Noodles
10 Min
Chunky Guacamole
10 Min
Express Pho Soup
1 Std. 5 Min
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 Min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 Min
Dairy-free Mocha Ice Cream
8 Std. 5 Min
Citrus Margarita
10 Min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10 Min