Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Balinese Spice Paste
- 200 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 20 g fresh red bird's eye chilli
- 25 g sand ginger
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground white pepper
- 10 g candlenuts, toasted
- 15 g palm sugar
- 1 tsp shrimp paste
- 100 g water
- 1 ½ tsp salt
- 75 g vegetable oil
- 1 fresh salam leaves
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast fillet, skin on, boneless
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground white pepper
- 1500 g water
- 30 g lemon juice (see tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Balinese Sauce
- 200 g coconut milk
- 15 g water
- ½ tsp salt
- 30 g fried shallots, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3695 kJ / 883 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 71 g
- Nasycený tuk
- 34 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 4233 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3h 10 min.
Rich Chocolate Tart with Pear Curls
Žádné hodnocení
Skinny Lemon Ginger Sour
15min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3h 10 min.
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies
9 Std.
Lemon slush
10min
Gorditas de Chicharrón
1 Std. 40 Min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Pink Smoothie
10min
Maple Taffy on Shaved Ice (Maple Taffy on "Snow")
30min
Sangría
10min
Caramel Brownies
1h 20min