Zařízení & příslušenství
Balinese Sous-Vide Duck Breast
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 10min.
2 portions
Suroviny
Balinese Spice Paste
-
Indonesian yellow spice paste room temperature200 g
-
fresh red bird's eye chilli20 g
-
sand ginger25 g
-
ground coriander1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
candlenuts toasted10 g
-
palm sugar15 g
-
shrimp paste1 tsp
-
water100 g
-
salt1 ½ tsp
-
vegetable oil75 g
-
fresh salam leaves1
Sous-vide Duck
-
duck breast fillet, skin on boneless250 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
water1500 g
-
lemon juice (see tips)30 g
-
vegetable oil2 tbsp
Balinese Sauce
-
coconut milk200 g
-
water15 g
-
salt½ tsp
-
fried shallots to garnish30 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
4233 mg
Protein
30 g
Kalorie
3695 kJ /
883 kcal
Tuk
71 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
34 g
Sacharidy
39 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Culinary Heritage
9 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Brioche Burger Buns
4hod.
Honeycomb Toffee
Žádné hodnocení
Vanilla Yogurt
Žádné hodnocení
Flour Tortilla
1hod.
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min.
English Muffins
3hod.
Gluten and Dairy-free Tiramisu
9hod. 20min.
Tzatziki
20min.
Fondant au chocolate
50min.
Orange Pound Cake
1hod. 15min.
Melting moments with lemon cream
45min.
Mayonnaise
5min.