Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů vařené červené řepy, na kousky
- 240 gramů konzervovaných máslových fazolí, scezených, propláchnutých
- 50 gramů vody
- 20 gramů olivového oleje
- 2 - 3 polévkové lžíce čerstvého křenu, nastrouhaného
- 1 čajová lžička mletého kmínu
- ½ - 1 čajová lžička soli, podle chuti
- ¼ čajové lžičky mletého bílého pepře
- 2 čajové lžičky jablečného octa
- 2 čajové lžičky citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce čerstvého křenu, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 2363 kJ / 566 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čočková pěna
Žádné hodnocení
Pohankovo-datlové kuličky
24h 20min
Cuketovo-cizrnové placičky
8 Std. 20 Min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45 Min
Paprika a pórek s balzamikem
30 dk
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min
Velikonoční křen s mandlemi
5 Min
Cuketová omeleta s parmazánem a jarní cibulkou
40 Min
Gratinovaná dýně s mrkví
50 Min
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9 Std. 30 Min
Dýňový hummus
1 Std.
Dip z červené řepy
15 Min