Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů vařené červené řepy, na kousky
- 240 gramů konzervovaných máslových fazolí, scezených, propláchnutých
- 50 gramů vody
- 20 gramů olivového oleje
- 2 - 3 polévkové lžíce čerstvého křenu, nastrouhaného
- 1 čajová lžička mletého kmínu
- ½ - 1 čajová lžička soli, podle chuti
- ¼ čajové lžičky mletého bílého pepře
- 2 čajové lžičky jablečného octa
- 2 čajové lžičky citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce čerstvého křenu, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 2363 kJ / 566 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1h 15 min
Hummus s pečenou paprikou
5min
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1h
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50 min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1h
Květákové kari s limetkou a fazolemi
50 min
Indický čočkový dahl
30 min
Majonéza z červené čočky
11u. 15min
Dal makhani
13u. 20min
Hummus s medvědím česnekem
15min
Ruský salát z červené řepy
1h 10 min