Zařízení & příslušenství
Hummus z červené řepy
Příprava 10min.
Celkový 10min.
600 gramů
Suroviny
-
250 gramů vařené červené řepy na kousky
-
240 gramů konzervovaných máslových fazolí scezených, propláchnutých
-
50 gramů vody
-
20 gramů olivového oleje
-
2 - 3 polévkové lžíce čerstvého křenu nastrouhaného
-
1 čajová lžička mletého kmínu
-
½ - 1 čajová lžička soli podle chuti
-
¼ čajové lžičky mletého bílého pepře
-
2 čajové lžičky jablečného octa
-
2 čajové lžičky citrónové šťávy
-
1 polévková lžíce čerstvého křenu podle chuti
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Sodík
327.9 mg
Protein
3.6 g
Kalorie
414.3 kJ /
99 kcal
Tuk
3.9 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
0.5 g
Sacharidy
13.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Buď fit!
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Dýňové karbanátky se špaldou
1hod. 40min.
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50min.
Pesto z dýňových semínek
10min.
Pohankový závin s kysaným zelím a dýní (bez lepku)
1hod. 10min.
Hummus s medvědím česnekem
15min.
Fenyklový salát s grapefruitem
20min.
Celerové ragú s mandlemi
45min.
Karobovo-švestková pomazánka
30min.
Dýňový hummus
1hod.
Veganéza - veganská náhrada majonézy
15min.
Pikantní lilkové chutney
35min.
Cizrnové kuličky s dýní
25min.