Hummus z červené řepy

Hummus z červené řepy

4.5 14 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 10min.
600 gramů

Suroviny

  • 250 gramů vařené červené řepy na kousky
  • 240 gramů konzervovaných máslových fazolí scezených, propláchnutých
  • 50 gramů vody
  • 20 gramů olivového oleje
  • 2 - 3 polévkové lžíce čerstvého křenu nastrouhaného
  • 1 čajová lžička mletého kmínu
  • ½ - 1 čajová lžička soli podle chuti
  • ¼ čajové lžičky mletého bílého pepře
  • 2 čajové lžičky jablečného octa
  • 2 čajové lžičky citrónové šťávy
  • 1 polévková lžíce čerstvého křenu podle chuti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 gramů

Sodík 327.9 mg
Protein 3.6 g
Kalorie 414.3 kJ / 99 kcal
Tuk 3.9 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 0.5 g
Sacharidy 13.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...