Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g sjalotten, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 50 g babywortelen, in stukken
- 50 g selder, in stukken
- 1 - 2 verse rode chilipepers, zaadjes verwijderd, in stukken
- 30 g olijfolie
- 4 kippenboutjes, met vel (± 800 g)
- 800 g water
- 50 g misopasta
- 2 takjes vers citroengras
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 tl zout
- 50 g sjalotten
- 14 g babywortelen
- 60 g rapen, gehalveerd
- 60 g mini radijzen, gehalveerd
- ½ bos verse koriander
- 1 limoen, in partjes
- 8 sneetjes stokbrood
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2674.5 kJ / 639.2 kcal
- Protein
- 37.5 g
- Sacharidy
- 30.6 g
- Tuk
- 41.1 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1402.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Gazpacho met kers en munt
Žádné hodnocení
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Karamel varkensvlees
45 Min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Asperges en prosciutto cannoli
Žádné hodnocení
Mexicaanse limoensoep
40 Min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min