
Kompatibilní verze
Menù: Filetti di halibut con asparagi bianchi; crema al cioccolato bianco con coulis ai lamponi (Bimby Friend)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 500 g di asparagi bianchi puliti
- 600 g di filetti di pesce tipo halibut
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 100 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 6 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda e strizzata
- 200 g di cioccolato bianco a pezzi
- 250 g di yogurt bianco intero
- 150 g di lamponi + q.b.
- 60 g di zucchero
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- prezzemolo tritato a piacere
- foglie di menta a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 706 kcal / 2953.8 kJ
- Protein
- 43.4 g
- Tuk
- 35.8 g
- Sacharidy
- 55.9 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 401.1 mg
Alternativní recepty
Frullato viola
10min
Frullato arancione
10min
Sorbetto Champagne e pompelmo
8hod. 15min
Arcobaleno tortillas
30min
Tagliata di frutta esotica
30min
Tagliata di frutta esotica (TM6)
30min
Cioccolata calda con meringhe
3hod. 30min
Brasato di maiale caramellato, bulgur e verdure al vapore (Bimby Friend)
2hod.
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1hod.
Zabaione con crumble di frutta secca
1hod.
Crêpes con confettura di lamponi
2hod.