Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 150 g abóbora cortada em pedaços
- 150 g leite
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 20 g açúcar
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de canela em pó
- 1 pitada de noz-moscada
- ½ c. chá de gengibre em pó
Recheio
- 200 g chocolate p/ culinária
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 20 g mel
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1171.2 kJ / 279.9 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 209.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manteiga
Žádné hodnocení
Gelado de baunilha
12 Std.
Mini Floresta Negra
1h 40min
Bolo Capuccino
50 Min
Pão de batata e alecrim - TM5
Žádné hodnocení
Sorvete de tomate com vinho do Porto
Žádné hodnocení
Papelotes de pescada e camarão com creme de cebola
40 λεπτ.
Biscotti de claras e chá de flores e ervas aromáticas
55min
Empadão de lulas
1 Std. 25 Min
Bites de café e avelã
50 Min
Chutney de cebola e amora
6h 50 min
Filhós de joelho
1h 30min