Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 150 g abóbora cortada em pedaços
- 150 g leite
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 20 g açúcar
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de canela em pó
- 1 pitada de noz-moscada
- ½ c. chá de gengibre em pó
Recheio
- 200 g chocolate p/ culinária
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 20 g mel
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1171.2 kJ / 279.9 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 209.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gressinos de alecrim
Žádné hodnocení
Creme de abóbora nutritivo
50min
Pão mediterrânico de alecrim
1hod. 55min
Pão caseiro
2 Std.
Folhados de Peru
Žádné hodnocení
Bolo formigueiro
55min
Doce de ginja
Žádné hodnocení
Torta de limão com lemon curd
1小时
Tarteletes cappuccino
1hod. 40min
Salada Picada
10min
Canja de noodles
40min
Bolo de canela
40min