Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- ¼ - ½ cdita de ajo en polvo
-
¼
cdita de paprika
nebo ¼ cdita de pimentón dulce - ¼ cdita de sal, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 600 g de agua, para pelar
- 800 g zanahoria, en trozos grandes, (aprox. 5 cm), del mismo tamaño
- 540 g de agua, para hervir
- hierbas finas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 7.4 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 293.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55min
Tostadas de Pollo con Rajas
40 min
Ensalada de betabel
1h 10min
Pasta de jitomate
2 Std. 40 Min
Puré de papas (Pelar)
35min
Carne deshebrada en cocción lenta
4 Std.
Ensalada de papa y espárragos con pesto de eneldo TM6 (Pelar)
40 min
Pastel de sushi
1h
Pescado agridulce con arroz TM6
1h 5min
Papitas negras
55min
Botana de queso y ostiones ahumados
2h