Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 blanc d'œuf
- 2 pincées de sel
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 160 g de chou frisé kale
- 2 gousses d'ail
- 15 g de jus de citron
- 1 c. à soupe bombée de tahini
- 250 g de pois chiches en conserve, égouttés et rincés
- 60 g d'eau
- 100 g de haricots rouges en conserve, égouttés et rincés
- 1 avocat, coupé en tranches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 868.5 kJ / 207.3 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 369.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata de pommes de terre au chou kale
1 Std. 10 Min
Rouleaux de paneer aux aubergines avec lentilles rouges et yaourt à la menthe
40 Min
Gulai de seitan et légumes
50 Min
Ragoût de haricots œil noir aux légumes
2h 35 min.
Fenouil et millet, gelée d'orange à l'anis
5h 50min
Moussaka de lentilles
2 Std.
Falafels sauce tomate et lait de coco
9 Std.
Céleri-branche sauté, sauce asiatique et riz complet
1 Std.
Falafels aux lentilles et chou-fleur
2 Std. 50 Min
Curry rouge de courge, pois chiches et épinards
12 Std.
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1 Std.
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1 Std. 25 Min